Pet

Pet spill


Delfin omsorg
100%


andre Pet spillVioletta ser valper
Violetta ser valper
Unger redde gården
50%
Jockey
Jockey
Coaster racer
Coaster racer
Hunder skaperen
100%
Nitro 4x4
Nitro 4x4
Billøp v8
Billøp v8
Valper elsker å kle
100%
Talking Angela
67%
Talking AngelaPet spill

Pet spill

Dyr er alltid der i våre liv og hjelpe oss å overvinne våre sorger gir oss øyeblikk fulle av glede. Hvis du aldri har hatt et kjæledyr kan du nå lære å velge en som du liker og hvordan du kan ta vare på den er fornøyd med deg.

Det finnes mange typer dyr du kan ha hjemme, de aller fleste foretrekker hunder eller katter. Men mange andre velger mindre dyr som kaniner eller hamstere, mens andre foretrekker noe mer eksotisk som iguaner, kameleoner og slanger blant andre. Uansett hvilken type dyr du ønsker på din side, er livet i ferd med å endres etter hvert som du bryr deg om den nye kjæledyr, slik at du alltid har mat, er ren og leke med deg for ikke å være alene. I tillegg er det også en fordel å trene fordi som folk hvis de ikke trener og fett kan føre til enkelte sykdommer.

Du kan ta vare på, bade og kle dine antrekk med morsomme og gratis måte online virtuelle kjæledyr. Du kan også ta seg til dyr av Disney prinsesser, som fortsatt i palasset for sine kjæledyr er kjent. Du kan også begynne å se pasienter av et kjæledyr sykehus, hvor kundene tar sine kjæledyr til de sårede helbrede og returnere dem til god helse. Begynne å nyte verden av dyr på PCen uten grenser. Allerede du er klar til å ha en ny venn ved din side?, Ikke gå glipp av de store øyeblikkene du kan leve fra nå.


Kommentarer Games