Phineas og Ferb

Phineas og Ferb spill
andre Phineas og Ferb spill
Phineas og Ferb spill

Phineas og Ferb spill

Denne serien forteller historiene om Phineas og Ferb Fletcher to halvbrødre som bor i byen Danville. Disse to gutta med sine venner er alltid å gjøre noe sprøtt eller komme i trøbbel, og det er derfor Phineas søster, Candace er alltid prøver å fange dem til å ringe sin mor og straffe dem.

Selv aldri oppnår sitt mål fordi bevisene alltid forsvinner i øynene til sin mor, Candace også bli besatt med gifte en dag med kjæresten Jeremy Johnson. En av hans mest trofaste venner er Perry, kjæledyret som er intet mindre enn et nebbdyr som jobber for et hemmelig statlig organisasjon OWCA dyr. Dette nysgjerrig dyr og de to gutta kjempe mot den onde Dr. Doofenshmirtz Heinz som alltid prøver å ødelegge verden starter Danville.

Moroa av serien ligger i antall tilbakevendende vitser i hver episode, hvis du er en fan av serien, og ønsker å komme nærmere disse to småkriminelle av denne lille landsbyen. Nå har du sjansen til å være en av gruppen og lever sine opplevelser med dem. Vi har spill hvor brødrene vil møte Marvel oppdrag der du må redde superhelter. Du kan også håndtere forskjellige kjøretøyer som biler racing, ubåter, surfebrett eller ri en berg og dalbane. Du kan praktisere ulike idretter som golf eller tennis, og de vil ikke unngå å bli offer for den onde Pigsaw og gjøre dem lide så hans sadistiske spill. Velg hvorfor du ønsker å starte og nyte disse morsomme figurer!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games