piler

Piler spill
andre Piler spillDart 2
Dart 2
Dart sim
Dart sim
Kryss buer
Kryss buer
Middelalder skytespill
Middelalder skytespill
Skjulte fotball
Skjulte fotball
Unity 3D
Archer vs bueskytter
Beset av døde
Beset av døde
SpongeBob: Skyt med bue
SpongeBob: Skyt med bue
Episk krig
Episk krig
Cupid
Cupid
Unity 3D
Call of Zombies 3
Call of Zombies 3
Katapult
Katapult
Robin Hood
Robin Hood
Fortress Guardian
Fortress GuardianPiler spill

Piler spill

Hvis du noen gang se Robin Hood og drømt om å være en bueskytter med en ekstraordinær skyting, kan du nå begynne å trene med din egen pil og bue. Skyt målene strenger baugen til pilen når målet, hvis ikke anspent nok det vil komme til kort, og vil mislykkes skuddet.

Hvis vi har et hinder i midten, er det beste alternativet å kaste pilen i luften faller under sin egen vekt på grunn av tyngdekraften, selv om det er mye vanskeligere å nå målet, og man må trekke baugen avhengig av avstanden objektiv. Nå har du den nødvendige opplæring for å kjempe, bli med en hær av middelalderen og forberede seg til beleiring av slott pitched kamper med tusenvis av soldater.

Ta en zombie apokalypsen med buen, husk Hvis du savner dem på hodet vil ikke dø så alle bildene til kroppen vil ikke skade dem nok. Disse vandøde vesener vil fokusere deg så hardt som du hører eller ser, men har den fordelen at baugen er stille og du kan nærme dem veldig stille og skyter et velrettet pilen på rett sted.

Bruk disse buer til å forsvare deg selv å kaste piler på fiender eller for å teste dine mål med dette forhistoriske våpen som har reddet mange liv i fortiden. Spillene du finner i denne delen er helt gratis og kan nyte enten alene eller i selskap med familie eller venner fordi noen av dem har en flerspillermodus for 2 spillere. Oppfylle dine mål og går inn i historiebøkene som en av de beste målvaktene!


Kommentarer Games