Playstation

Playstation spill
andre Playstation spillUnity 3D
Minecraft free
41%
Unity 3D
GTA Crime City
75%
Unity 3D
WorldcraftPlaystation spill

Playstation spill

På våre sider kan du finne noen spill som har markert et før og etter i verden PlayStation. Uncharted er tilfelle der du må hjelpe skattejegeren Nathan Drake finne det de leter etter. Time Crisis, prins av persisk eller mytiske dragen Spyro er andre som kan nyte på vår side. Alt uten kostnad, uten PlayStation Network og PlayStation Plus. Kom i gang og store opplevelser at en dag seiret på PlayStation!

Mange slekter funnet i denne plattformen, fordi vi kan finne spill: Kjøre, skyttere, sandkasse, eventyr og mange flere på ett sted. Dette er det som har lov til spillere over hele verden nyte timevis med moro på deres fjernsyn der de ble hovedpersonen i tusen forskjellige liv.

Du kan være en halvgud gråt hevn av gudene på Olympen og som legger ut på et oppdrag fylt med hat blod. Men vi kan også få i huden av en soldat fra USA eller Russland og kjempe for vårt land ved hjelp av de mest moderne våpen tilgjengelig i hvert land. Vi kan også få i huden av Lara Croft eventyrer på jakt etter gamle relikvier som har tillatt det å bli den mest berømte arkeolog i verden.


Kommentarer Games