pou

Pou spill
andre Pou spillPou kisses
Pou kisses
Pou ninja
Pou ninja
Pou vask
Pou vask
Pou kjøkken
Pou kjøkken
Pou Bejeweled
50%
Pou Bejeweled
Pou kjole
Pou kjole


Andre gratis spillKlassisk monopol
89%
Pokémon Stadium
89%
Monopol Online
85%
Pokémon camp
79%
Pokémon camp
Unity 3D
Pokémon online NTX
80%
Pokémon Go Kids
38%
Monopol ea
Monopol ea

Pou spill

Pou spill

Denne morsomme virtuelle kjæledyr er potet-formet Pou, direkte utviklingen av tamagochi som seiret på 90-tallet her. I første omgang vil vi lage vår Pou sette et navn og velge om gutt eller jente.

Når vi har skapt det vi ser i kjøkkenet til vår maskot, som vi vil forklare hvordan å mate ham å ta mat fra kjøleskapet. Omsorg for vår Pou er det viktigste, må vi holde ham glad hele tiden, og vi må gi ham når han er sulten, leke med det og ren når det er skittent.

Vi kan også eksperimentere med det i laboratoriet, der vi kan lage morsomme påfunn som vil gi dem våre kjæledyr uventede effekter. I rommet kan vi legge ham til å sove eller åpne skapet å endre hennes klær eller utseende ved hjelp av en rekke tilbehør for å gjøre det mer Molon og gjøre det så personlig som mulig. Den største forskjellen vi har funnet med tamagochi er den elektroniske komponenten, kan du lære kjæledyret med dine venner, og selv om det er blant de ledende kan nå Hall of Fame hvor de er den mest originale.

Men vår venn Pou er lei av alltid å gjøre det samme, og derfor i sin nettversjon, vil gjennomføre mange aktiviteter som ikke kan låses i din smarttelefon eller nettbrett. Nå kan du leve eventyr med Pou, besøker du lege eller tannlege, spille fotball, sitte på en motorsykkel, og en lang liste over aktiviteter. Mange er de spillene som har Pou protagonist og ikke glipp av noen of've samlet alt i denne delen. Få mest mulig ytelse av denne virtuelle kjæledyr med disse flotte minispill!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games