prinsesse kjole

Prinsesse kjole spill
andre Prinsesse kjole spill


Prinsesse kjole spill

Prinsesse kjole spill

Våre venner, vil prinsesser Disney World komme i hendene for å få den beste se at du kan få det. Kontoer med mange spill som å sminke og kle den peneste jentene Disney panorama. I tillegg mange andre jenter er prinsesser, men har ikke spilt i en Disney film som Princess Sophia, Disney Channel, eller Barbie. Du vil velge den du liker å starte og du kan fortsette å spille med alle ikke å la noen uten en makeover.

Frozen, Snehvit, Aurora fra Tornerose, Belle, Askepott og mange flere vil prinsessene som vil være til disposisjon for en endring. Velg de beste kjoler som situasjonen krever og add-ons for å være ballets dronning. Mange av dem har gått fra å være normal til store prinsesser jenter, slik at de ikke vet veldig godt hvordan du skal kle og trenger din hjelp til å tilpasse seg den nye scenen som spiller dem live. Kjoler, kroner, store smykker, sko luksus krystall og mye mer for prinsesser er klar for den store kvelden presentasjonen til samfunnet.

Men ikke alt vil være kostymer, vi har også spill hvor du må konvertere prinsessene hos jenter på hennes alder, med klær i vår tid. moderne prinsesser og gjøre dem føle seg som en jente tjueførste århundre Pon. Skjørt og korte kjoler er de klær som ser prinsesser nå. Du kan også akklimatisere jentene med klærne til andre serier som Monster Høye eller Winx Club feer. Snu dem inn superhelter eller et idrettslag cheerleaders vil være andre aktiviteter klær som kan utføre med prinsessene.

Uansett, tilpasser seg sin nye rolle prinsesser og gjøre dem ser like vakker som mulig for enhver anledning. Alt som teller er din smak, så få til å fungere og få den beste se for våre jenter. Bli en mote rådgiver av de mest kjente Disney-prinsesser, hvem vet om en dag ansette deg å velge kjoler av stjernene i den kommende Disney-klassikerne?. Kom i gang å trene bare i tilfelle!


Kommentarer Games