gratis Pumpe Spill

gratis Pumpe Spill

Putting bomber kan hjelpe deg å vinne en krig, og i disse spillene du kan sjekke. Miner, bomber, sprengstoff og mange andre våpen for å ødelegge dine fiender. Spill alene eller to-player modus for å dele denne eksplosive erfaringen.

Pumpe SpillGratis Minecraft Bomber Arena Spille
50%
Minecraft Bomber Arena
Gratis Blast Arena IO Spille
Blast Arena IO
Gratis Destroyer bro Spille
Destroyer bro
Gratis Mad Bombs Spille
Mad Bombs
Gratis Dumme bomber Spille
Dumme bomber
Gratis Pumper for zombier Spille
Pumper for zombier
Gratis Zomblast Spille
Zomblast
Gratis Bombe byen Spille
Bombe byen
Gratis Pumper for herrer Spille
Pumper for herrer
Gratis Super mario tnt Spille
Super mario tnt


+ Pumpe SpillGratis MR. pumpe Spille
MR. pumpe
Gratis Escape: Jente håndjern til en pumpe Spille
Escape: Jente håndjern til en pumpe
Gratis Pumper på båten Spille
Pumper på båten
Gratis Batman anti pumper Spille
Batman anti pumper
Gratis Ferie uten pumper Spille
Ferie uten pumper
Gratis Jack pumper Spille
Jack pumper
Gratis Super pumper Spille
Super pumper

pumpe

Pumpe Spill

Hvordan spille pumpe gratis, ingen nedlastinger

Du er en hemmelig agent trent hundrevis av disipliner i år, nå en terroristorganisasjon truer med å ødelegge den fred som begge har jobbet. De har oppnådd en atombombe, og er villig til å bruke det, med mindre lederne av den frie verden overgi seg til deres krav.

Presidenten selv kommer til deg for å be deg om å redde millioner av uskyldige liv, så du må infiltrere en fiendtlig land og bruke kontaktene dine for å finne plasseringen av basen med atombomben. Hvis du finner basen må møte en hær som ikke vil nøle med å drepe deg, slik at du kan velge om du ønsker å gå inn stealth installasjoner eller skyte på alt som beveger seg.

Hver kampstil har sine gode og dårlige side, fordi hvis du handle med stealth kan drepe dine fiender én til én, men hvis du oppdager at du kan være i en ufordelaktig posisjon og dø. Mens hvis du skyter alle fiender du finne antall soldater vil reduseres betraktelig.

Bruk bomber er en metode som gjør at du kan drepe et stort antall motstandere på en gang. I tillegg kan du trene for å sette dem på strategiske steder hvor de må bruke fiendens tropper, og dermed trenger du bremse utviklingen mot ditt område og vinne tid. Men bomber er ikke unike WarGames som i mange andre har blitt integrert som måter å kjempe din vei eller forsvare deg selv, slik som i Mario Bros. Nå kan du ha det gøy med flere sett med pumper for 1 eller 2 spillere. Hva detonasjoner begynne!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games