rane banker

Rane banker spill
andre Rane banker spill

Andre gratis spill
Rane banker spill

Rane banker spill

For store kriminelle en av de enkleste å få penger og former er finansiert med bankran. I dem kan du gjøre en masse penger, og hvis alt er godt planlagt kan være rask og ren, og etterlater ingen dødsfall. Hvis politiet kommer er lettere å forhandle uten dem ta gisler og banker har ofte mange. Det finnes to typer bankranere: som tilhører en godt organisert kriminell gjeng som planlagt ran med en god strategi, inkludert en plan B i tilfelle noe gikk galt; og de som bare trenger penger og er en enkel måte å få rane banken. Mangel på en plan og skal bruke rå makt uansett hva som kommer etterpå.

Hvis du ønsker å gjøre et godt kupp første du må gjøre er å tilbringe uker ser på stedet der du lærer åpning og lukking, vaktskifte, åpningene i hvelvet og sikkerhetssystemer. Alt dette er nødvendig for å gå inn uten å bli sett og få den ettertraktede tyvegods uten hendene skitne. Men du kan ikke gjøre det alene, må du sette sammen et team av fagfolk for å koordinere og å gjøre andre tyveri på kortest mulig tid. Du trenger ulike typer fagfolk som: en hacker å overstyre overvåking, en sprengstoffekspert og hvelv, en ekspert på våpen hvis situasjonen er komplisert og du, den kriminelle mesterhjernen.

Her har vi noen fantastiske spill rane banker der du kan teste alt som vi snakket om tidligere. Planlagt kuppet, få en god gruppe å lage og dele byttet med alle. Du vil være i stand til å gjøre mer og dermed bli rik raskt. Explode en vegg, kontrollere gislene, ta en flytur med bil og mange flere typiske aktivitetene til et ran. Nyt disse gratis spill rane banker i PCen din og tilbringe en fantastisk ettermiddag begå forbrytelser i denne byen. Hvor mye penger kan få med tyverier? Vil du klarer å overliste politiet? Prøv det nå!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games