roboter

Roboter spill


Robot krig
Robot krig
Rex robot
Rex robot
Robot War
Robot War
TNT roboter
TNT roboter
Super Mole
Super Mole
Cyborg 2040
Cyborg 2040
Bionic
Bionic
Astron
Astron
Robot slug
Robot slug
Geriljaen
Geriljaen
Robocop 2
Robocop 2
Robocop
Robocop
NEW
Robot gutt 2


andre Roboter spillEmpire roboter
Empire roboter
Transformator 3
Transformator 3
Roboter
Roboter
Mini robot kriger
Mini robot kriger
Transformers 4
Transformers 4
Super Pang
Super Pang
Lag Transformers
50%
Lag Transformers
Kjole transformatorer
100%
Lego Transformers
Lego TransformersRoboter spill

Roboter spill

Robotene ble skapt av menneskeheten til å bistå i ulike oppgaver, i ikke altfor fjern fremtid vil vi bruke disse vesener av metall for mange av våre daglige oppgaver. Men vær forsiktig, fordi en kunstig intelligens kan glemme de tre lovene i robotikk Asimov å oppnå sine mål.

Hvis mennesker bry når vi møter dette målet vil eliminere eller i det minste prøve, være forberedt på å kjempe roboter for menneskehetens overlevelse. Bli den menneskelige motstand, gjemmer seg i underjordiske tunneler som var deres byer før for å end maskiner.

Men i motsetning til dem, kan mennesker opptre logisk å motvirke noen fiendtlige angrep på en unik måte. Videre takket være denne kvaliteten vi er i stand til å påføre uventet skade, fordi hvis vi kan bryte hjernen som styrer alle maskinene har en sjanse. Du kan også bruke fanget robot enheter for å bekjempe og beseire sine jevnaldrende med sine egne våpen.

Det er mange opplevelser som du kan utføre med disse robotene som har blitt opprettet med et bestemt formål. Kjemper roboter som vil møte hverandre i kamper med offentlig og satser gjennom; Roboter med våpen overfor en konkret fiende å oppnå seier; Adventures med Transformers roboter for å redde menneskeheten fra de farene som lurer; Roboter vs zombier kamper der mennesker bruker denne teknologien for å bli kvitt en zombie apokalypse.

Kort sagt, en verden av roboter som har samlet i denne delen, slik at du ikke går glipp av noen av våre minispill dette emnet. Nå kan du nyte all den teknologien som tilbys av disse robotene på nettet og uten kostnad, som alle våre spill er gratis. Nyt PC fra hele verden som er skapt rundt figuren av roboter og begynne å nyte alle dine eventyr.


Kommentarer Games