rugby

Rugby spill


Rugby
Rugby


andre Rugby spill



Taz Football Frenzy
Taz Football Frenzy


Andre gratis spill




Rugby spill

Rugby spill

Rugby er en sport som vokste opp i Europa, særlig i England og deretter flyttet til USA å gi navnet på amerikansk fotball hvor det ble svært populær og nesten alle er forvekslet med rugby. Dette spillet kan gjenkjennes av formen av ballongen, som er unik. Den består av fire ovale ansikter som om det var en honningmelon.

I dette spillet må du få så mange poeng som mulig ved å ta tak i ballen uten at noen Quiete deg. Du må flytte på målet unnvike motstandere og treffe dem forårsaker dem til å miste balansen å forlate deg flytte. Det er en veldig voldelig spill hvor sterkere populære lag. Du kan ikke flytte ballen med hendene, hvis du kaster den frem. Du kan bare flytte ballen med hendene hvis du kaste den til siden eller bak. Å starte ballen videre må du gi et kick. Du kan slå gjennom eller passerer gjennom fri poengsummen din.

Spille Rugby League for å konkurrere i Super Bowl hvor det beste laget vil konkurrere om å vinne hovedpremien som alle amerikanere ønsker å oppnå. Spill med rugby laget vant hver kamp, ​​bruke strategi og gaming ferdigheter til å slå alle rugby team. Du kan også spille en vennskapskamp hvor du kan slutte seg til dine ferdigheter og lære å bevege seg lettere.




Prøv å søke andre spill



Kommentarer Games