Samuraiene

Samuraiene spill


Blad raseri
Blad raseri
Forbudte våpen
Forbudte våpen
Samurai kamper
Samurai kamper
Samurai jack
Samurai jack
Kill Bill 2
Kill Bill 2
Samurai
Samurai
Japansk samurai
Japansk samurai
Helter krigere
Helter krigere


Andre gratis spillAvatar, rømming med elementene
Avatar, rømming med elementene
Mario dukkene
Mario dukkene

Samuraiene spill

Samuraiene spill

Bevandret i kunsten av katana samurai riddere tjene en gentleman hele sitt liv og død, selv om hans mester ordrer dem dø liv vil bli fjernet for å gjennomføre sin vilje. Disse herrene har en plikt til å hjelpe de svake banditter og bekjempe demoner i antikken.

Det sies at en samurai var i stand til å fullføre hundre krigere solo, i det gamle Japan sliter mellom de ulike herrene var kontinuerlig, og de deltok også i sine hærer disse eksepsjonelle soldater som ledet troppene og innpode verdi til sine allierte.

Slik var hans dominans over sverdet, de var i stand til å kutte noe med det enda massive bergarter. Han lever som deres filosofi og kjempe for master i utallige kamper mot sine fiender beseiret vinnere av de andre herrene. Som sjef for hæren til deres Herre, vil du bli involvert i massive kamper der bør du oppmuntre dine tropper til å gå videre og ikke gi opp selv om du overskrider fienden i antall.

Nå kan du føle deg som en ekte samurai utføre ulike oppdrag og kamper som oppstår i disse spillene. En av de mest kjente er Samurai Jack, minigame av den animerte serien med samme navn versjonen. Dette og mange flere kan lyse en bitter ettermiddag så ikke vente lenger for å nyte dem!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games