Saras Cooking Class

Saras Cooking Class spill
andre Saras Cooking Class spill

Andre gratis spill
Saras Cooking Class spill

Saras Cooking Class spill

Sara er en veldig fin virtuell kokk prøver å lære oss litt som det kulinariske liv. Hun liker å undervise og lage deilige oppskrifter. Vi kan også lage mat fra datamaskinen i et spill av kulinariske simulering. Sara lærer oppskrifter trinnvis under deres tilsyn, slik at du sørge for at du gjør ting riktig og ikke begå noen feil. Sara oppskrift er veldig bredt, så det er et mangfold av spill av matlaging med Sara.

Vi vil fortsette trinnvis alle oppskrifter Sara, som bare gjør du en oppskrift på retter til lunsj, deilige desserter og selv cocktailer. Vi guider deg alltid den beste måten du kan gjøre og forberede oppskrifter. Med alt dette vil vi vite hvordan vårt kjøkken og hvem vet, kanskje du liker og du blir en ekte kokk.

Med spillet Cooking med Sara kan du lære alle typer oppskrifter for alle anledninger som jul, Thanksgiving, etc. Du kan lære enkle oppskrifter som pizza, hamburger, milkshake eller iskrem. Andre mer komplisert med mer behandling som ris med kylling, lasagne, paella, etc. Men det har også andre spesialiteter er informasjonskapsler for alle typer arrangementer: chocolate chip cookies, sukker informasjonskapsler, julekaker, kjeks Halloween, Valentine cookies, kjeks påske, etc.

Alle grener av kjøkkenet kan utforske med Sara, lære sine enkle oppskrifter og bli en god kokk som henne. Kanskje i morgen er dere som har dine egne spill og kan lære jenter på din alder å lage deilige oppskrifter. Ha det gøy mens du lærer i matlaging med Sara!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games