saw

Saw spill
andre Saw spillSå auto tuning
Så auto tuning
Eventyrtid vs Saw
Eventyrtid vs Saw
Marge Saw
Marge Saw
The Sims 4: Jigsaw
90%


Andre gratis spillBarbie massasje
Barbie massasje
Sauen Shaun
100%
Sauen Shaun

Saw spill

Saw spill

Spill spill Saw spill i ulike gratis versjoner. Jigsaw er en makaber karakter som nyter lidelsene til folk utenfor, for å få den smerten hun craves kidnapper folk til tortur. Selv om det ikke er han som torturerer, liker han å se som menneskeheten svinger og tvinge til å begrense seg krenke smerte og selv være i stand til å angripe de som de fleste ønsker.

Dette forstyrret er i stand til å bortføre mange mennesker på samme tid og i samme forlatte lås installasjon, må det oppfylle flere utfordringer hvis du virkelig ønsker å få ut av det i live. Selv om alt forandrer seg fra ett øyeblikk til et annet, siden dette galning har utviklet en serie med spill der deltakerne for å overleve eller for å redde det de fleste ønsker å være selvskading eller angripe hverandre.

Nå kan du være god fyr eller bad guy, bli en av disse overlevende og hjelpe resten til å overvinne de tester for å komme ut i live fra dette helvete. Eller sette deg i huden av Jigsaw og gjøre dem møtes bare for moro skyld.

Mange kjendiser vil være hovedpersonene i Saw-spill som har blitt opprettet, og vi har vært å bringe så nyt. Jueos Simpson Saw, Saw spill Obama Saw spill Santa Claus, Lady Gaga, Justin Bieber og mange flere tegn, både reelle og animasjon. Be dem om å unnslippe den onde Jigsaw og komme hjem i live unnvike hver av testene at denne galningen vil på sin måte.

Kom i gang redde livene til gislene eller prøve å dø, i henhold til den siden hvor du må være i hver kamp!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games