Scooby Doo

Scooby Doo spill
andre Scooby Doo spill

Andre gratis spill
Scooby Doo spill

Scooby Doo spill

Scooby Doo serien fikk sin start i en animert serie som hadde premiere på amerikansk TV. Hovedpersonen er en Great Dane snakkende hund og trofast følges Shaggy Rogers. Teamet er gjennomført av en gutt og to jenter som heter Fred, Daphne og Velma. Hver har sin rolle i serien: Vilma er intelligent gruppe og bruke sine ferdigheter og kunnskap til å løse mysterier; Daphne er pen og innbilsk jente gruppe, men det betyr ikke at du vet slåss med stor dyktighet; Fred er en sterk, muskuløs og høy mann så han forsvarer godt med brute force. Sammen reiser de i en fargerik van kalt "Mystery Machine" som fraktet overalt løse mysterier spøkelser og overnaturlige vesener, som deretter ender opp å vite at alt har en logisk forklaring, og det er vanligvis en person bak den overnaturlige fenomen.

Denne serien ble født mye av animerte filmer med ekte skuespillere. Scooby Doo suksess fortsetter i kraft siden begynnelsen har nådd en hærskare av fans av denne hunden elsker burgere og informasjonskapsler Scooby. Serien har endret navn det siste er "Scooby-Doo! Mystery Inc." og "Freaky bølge, Scooby Doo!".

Nå kan alle Scooby Doo er på hånden i disse fantastiske minispill hvor du må hjelpe hovedpersonene å overvinne mange hindringer for å løse mysterier. I tillegg vil du se vår helt i situasjoner aldri sett ham kjøre som biler, skate eller sykle. Du må møte den mørke slottet, et hjemsøkt hus og spøkelsesskip blant mange andre opplevelser. Ikke vent lenger å fortsette å nyte Scooby Doo og vennene hans på våre nettsider!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games