sjakk

Sjakk spill


Sjakk
100%
Sjakk
Ny sjakk
Ny sjakk
Unity 3D
Anti Chess
3d sjakk
3d sjakk


andre Sjakk spillDomino
Domino
Dam
Dam
Gi mer
Gi mer
Ultimate sjakk
100%
Kinasjakk
100%
Bondesjakk
Bondesjakk


Andre gratis spillKajakk
Kajakk
Sjalu kjæreste
Sjalu kjæreste

Sjakk spill

Sjakk spill

Sjakk er et av spillene som mer strategi og mental fart til å analysere alle mulige trekk kreves, må den beseire fienden vår har de samme delene som vi ofre vår egen og forutse sine trekk.

Vi vil ha ulike deler, først vil vi finne bønder. Disse vil være stykket med mindre verdi og har åtte av dem til å flytte bare én plass fremover, så vil vi finne tårnene bevege seg i en rett linje alt vi ønsker, og som vil ha to.

Også med to stykker finner hverandre vi hestene og biskoper, som vil flytte hoppe henholdsvis L-formet og diagonal og til slutt finner vi kongen og dronningen. Disse to stykker som er mest viktig fordi vi må beskytte vår konge for enhver pris, fordi hvis du mister eliminert, kan dronningen bevege seg i den retningen du vil at alle mellomrom mens kongen bare kan gjøre det en av gangen.

Vi har en rekke av sjakk kan du nyte online gratis. Du trenger ikke å laste ned noe på datamaskinen, bare gå til spille online måte. Du kan spille mot datamaskinen eller se etter en partner til den utfordringen på en sjakk kamp. Gjør deg klar for et strategispill der hver bevegelse har en innvirkning på spillet.
Prøv å søke andre spillKommentarer Games