skattekister

Skattekister spill
Andre gratis spill
Skattekister spill

Skattekister spill

Vi har alle drømt om å finne en fantastisk skatt og bli rik, andre derimot foretrekker å nyte eventyret som kan lede oss til å finne gamle ruiner fylt med gull. Du kan bli med som Nathan Drake erfarne eventyrere å utforske ruinene i avsidesliggende deler av verden.

Du kan også følge Dora the Explorer til stranden for å lete etter gjemte skatter eller en pyramide over 3000 år for å finne en skatt. Men pass mumiene holdt skatten og har våknet opp, ta en pistol og bekjempe dem før de dreper deg eller Dora.

Eller vi kan gå på jakt etter skatten hule med Aladino, ved hjelp av det magiske teppet kombinere det med gate tyv ferdigheter vi overvinne ramper og bekjemper vaktene som beskytter gull. Hvis vi klarer å overvinne den skatten vil bli vår og Aladdin kommer tilbake som en ekte prins før sultanen å gi ham hånden av sin datter, å endelig gifte seg med Jasmine.

Søker ruinene av gamle byer som Azteka i Mexico, deep sea ved hjelp av spesialiserte ubåter, eller dykke inn i en pyramide. Alt går så lenge jakten ned den skjulte skattekisten og kan ha løst liv for alltid.
Prøv å søke andre spillKommentarer Games