slott

Slott spill
andre Slott spill


Slott spill

Slott spill

Ligger i middelalderen føydalherrer utøvd sin makt skjult i deres slott, noen av dem var virkelig forferdelig og veldig medfølende med andre mennesker. Du vil bli en erfaren soldat under kommando av en av disse føydalherrer, i noen av oppdragene blir nødt til å angripe rivaler slott.

Du vil ha en hel hær med beleiringsvåpen, der selv, utgi de beste riddere, driver dem til å angripe fienden festningen. Du må bruke beleiringsvåpen klokt, fordi hvis du skyter prosjektiler hvor de fremrykkende tropper vil slå din død og beleiringen vil ikke lykkes.

Når de ytre forsvarsvinne Venture i og kjempe mot fienden knights person forsvare sin herre. Bekjemp dem med utrolige bevegelser og kombinasjoner som gjør dem bite i gresset under sverdet til sin herre og forberedt for en endelig anfall av legenden.

Du kan også bli en mektig viking og overgrep styrkene til europeiske adelsmenn som søker rikdom å ta ditt land. En verden der hovedpersonene og slott er ditt endelige mål, enten for å forsvare eller å ødelegge dem. Barn og voksne kan nyte disse gratis krigsspill slott for å forsvare troner av sine konger. Bli varslet når middelaldersk eventyr!


Kommentarer Games