sniper

Sniper spill


Pro sniper
Pro sniper
Hitman
Hitman
Omfanget 2
Omfanget 2
Skyte ut
Skyte ut
Hodeskudd
Hodeskudd
Lone Wolf
Lone Wolf
Sniper 2
Sniper 2
Rambo bros
Rambo bros
Sniper
Sniper


andre Sniper spillFlash delta
Flash delta
Soldaten wii
Soldaten wii
Drep presidenten
Drep presidentenSniper spill

Sniper spill

Hvis du har en eksepsjonell skyting, kan du bevise det med eller Snipersniper spill vi tilbyr. I disse spillene må du være veldig forsiktig, og du bør være avslappet for å trykke på avtrekkeren til rett tid og på rett til å trykke skutt i dine mål i stedet. Din jobb er å eliminere potensielle trusler uten å bli sett eller eliminere en kidnapper som planlegger å skade sine gisler.

Du kan være en reell snikskytter i andre verdenskrig og hjelpe frigjøre Europa fra tysk okkupasjon, blir nødt til å møte en rekke soldater og stridsvogner. Men ikke glem at på den andre siden har også soldater som peker gjennom sitt kikkertsikte på jakt etter et mål.

Du kan også komme til å arbeide på ordre fra politi, vil du være avhengig av å løse de mest delikate situasjoner gjennom et smart frispark. Du vil se involvert i gisselsituasjoner i et bankran hvor du må vente på det rette tidspunktet for å gjøre et skudd og eliminere raner. Hvis du er klar til å sette livene til de uskyldige på spill hvis du savner et enkelt skudd, men stole på din evne til dette er jobben din.


Kommentarer Games