Snøhvit

Snøhvit spill
Andre gratis spillSnøscooter
67%
Snøscooter
Snooker
Snooker
Snøscooter rase
Snøscooter rase

Snøhvit spill

Snøhvit spill

Denne Disney Princess er en af ​​de mindre heldige, som en smuk og dejlig pige bare kastet ud i en evig søvn af en ond heks. Historien fortæller, hvordan en ond heks, der bor i menes at være den smukkeste riget, indtil han en dag beslutter sig for at bede sin magiske spejl og det er når det fortæller dig, at der er en pige smukkere end hende.

Denne unge kvinde er Snehvide ikke ved, hvad der kommer på den onde heks og dræbe planer om at vende tilbage til at være den smukkeste af riget. For at gøre dette ansætter jægeren, der bestilte mord og bringe hjerter af unge. Men der er noget jeg ikke har heksen og jægeren fik medlidenhed med Snehvide, rådgive ham til at skjule vores prinsesse hastigt flygter ind i skoven.

Flygter gennem skovens dyr hjulpet, han kommer til huset af de syv små dværge. Disse sympatiske minearbejdere beslutter at hjælpe pigen hjemme og velkommen, men desværre stadig i live efter opdager, at heksen beslutter at betale et besøg forklædt som en gammel kvinde. På dette besøg giver en forgiftet æble, der kastet ud i en evig drøm, at kun en prins kan vække hende.
Prøv å søke andre spillKommentarer Games