sonic

Sonic spill


Sonic 6
Sonic 6
Tails
Tails
Shadow X
Shadow X
Marionic
Marionic


andre Sonic spillSonic 4
Sonic 4Sonic spill

Sonic spill

Sonic popularitet har ført til utallige spill siden opprettelsen av SEGA. Bortsett fra sine mange spill alene, med sine venner, har han seiret i OL mot Mario Bros. Han spilte også i flere serier av animasjon til nå har blitt lansert Sonic Boom, en ny versjon av vår karakter. Verdens raskeste blå pinnsvinet er stand til å gå raskere enn en rakett, og kjempe mot den onde Dr. Robotnik å redde dyrene planeten fra utryddelse. Men ikke bare det fordi denne heroiske pinnsvin har en eventyrlig ånd som vil stadig reise verden på jakt etter nye eventyr.

Selv når du møter den onde roboter legen gjør med et smil, fordi de elsker sterke følelser. Selv om hans assistent Tails er det motsatte, med en bekymret luft står overfor situasjoner med en innledende frykt selv i stand til å bruke all sin verdi hvis situasjonen krever det.

Tails er en to-tailed fox med høy intelligens, slik at det blir en oppfinner kan lage de mest avanserte maskiner og skip. Det er også i stand til å kjempe melee som Sonic og selv om ikke så fort kan fly ved hjelp av sine to haler ut som et helikopter. Bli med disse to hårete helter i å redde dyreverdenen og Dr. Robotnik slåss.


Kommentarer Games