tanker

Tanker spill


Tanks 2013
Tanks 2013
War
War
Tankomania
Tankomania
Tanker War
Tanker War
Tank Mania
Tank Mania
Tanker
Tanker
Ballistica
Ballistica


andre Tanker spillDoraemon tank
Doraemon tank
Helikopter War
Helikopter War
Helikopter
HelikopterTanker spill

Tanker spill

Jo mer forberedt på planeten når det gjelder å tåle støt, skyting og eksplosjoner biler er absolutt tankene. Disse kjøretøyene er i stand til å tilpasse seg en rekke miljøer, som deres kjeden systemet tillater dem et bedre grep og brutal kraft bevegelse.

I alle pågående krigen en tank kan bare anta seier eller nederlag for en hel overgrep. Men ikke bare de er forberedt på alle typer terreng som de er utstyrt med nyeste våpen pluss et stort kaliber kanon stand til å ødelegge en bygning med et enkelt skudd.

Det finnes forskjellige typer av disse kjøretøyene, som hver er tilpasset en bestemt bruk, men alle av dem dødelige. Noen er forberedt på å være amfibier, slik at de kan krysse en elv eller innsjø uten problemer så gå på land. Mens andre har anti-fly våpen for å skyte ned fiendtlige fly eller helikopter.

Nå kan du administrere de beste krigstanker på nettet uten å laste ned noe, helt gratis. Du kan nyte denne opplevelsen individuelt eller sammen med et familiemedlem eller en venn med 2 player modus. Bli en del av tildelingen av disse behemoths av stål og forberede seg til å bli midt i de farligste konfliktsoner av planeten.


Kommentarer Games