Tarzan

Tarzan spill


Tarzan
Tarzan


andre Tarzan spillMowgli
Mowgli
Tarzan puzzle
Tarzan puzzle
Jungelboken
Jungelboken


Andre gratis spillTårnet imperium
Tårnet imperium

Tarzan spill

Tarzan spill

Tarzan er en roman karakter har ofte blitt gjort om til en film. 2016 vil bli spilt av skuespilleren Alexander Skarsgård i en ny film med tittelen "The Legend of Tarzan". Derfor er produsent av Disney så en god historie å basere en av sine store klassikere og laget sin film i 1999 som ville, nesten helt, retningslinjene fra originalverket.

Tarzan er sønn av en engelsk par som i det nittende århundre ville bli fanget i et brennende skip som måtte flykte. Heldigvis lyktes og nådde kysten av et ubebodd jungelen i Afrika. Snart begynner de å lage et krisesenter og får til å bygge en trehytte med restene av vraket, i håp om å overleve til noen reddet. Den dagen kom aldri som en leopard avslutte livet av foreldrene til Tarzan og han var heldig å overleve angrepet. Medfølelse en elsket gorilla Tarzan ikke miste livet og førte ham til hans stamme, med den hensikt å vedta og som vokste opp med dem. Hun ble kalt Kala og var følgesvenn av lederen for stammen, Kerchak, begge hadde en sønn, men dessverre ble drept av den samme leopard som drepte foreldrene til Tarzan. Kerchak ikke ønsker velkommen vedtaket av hans kone, men til slutt ville akseptere.

Siden da Tarzan ville leve med stamme av gorillaer og nær venn av en ung gorilla heter Terk og en liten elefant Begge vil. Med hjelp av sine to venner, vil prøve å forbedre sine ville ferdigheter til å holde opp den sterkeste av stammen og gjøre Kerchack være stolt av ham. Når det vokser, har Tarzan blitt en ung ekspert på klatring trær og transporteres med tau til å svinge. Den unge mannen med stor styrke og dyktighet ville bli kvitt trusselen stamme leopard og avslutte sitt liv. Alt forandrer seg med ankomsten av oppdagelsesreisende blant de som finnes Jane, datter av en gammel og sympatisk forsker. Det de ikke vet er at for de som jobbet ønsket å skade studerer gorillaer og ikke liker dem. En rekke eventyr som Tarzan vil møte både kjærligheten til Jane som fiender som truer medlemmer av hans stamme.

Filmens suksess var umiddelbar og snart begynne å legge igjen en masse merchandising tegn og videospill. Tarzan kommer også til vårt nettsted med mange spill der du kan fortsette sine opplevelser og påta seg nye. Du kan lage vår helt føle hastigheten på en motorsykkel, du kan øve dine ferdigheter med lianer, nye eventyr med Jane og aper, etc. Ikke la bare Tarzan og vennene hans i disse nye oppdrag!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games