terror

Terror spill


JHorror
JHorror
Chucky
Chucky
Unity 3D
Trap
Trap
The Grudge
The Grudge
Unity 3D
Slendytubbies beta 2
33%
Flukt
Flukt
Unity 3D
Den terror av timore
100%
Fear hus
Fear hus
Forson
Forson


andre Terror spillMario spøkelse
Mario spøkelse
Zombie Inglor
Zombie InglorTerror spill

Terror spill

De beste horror spill er tilgjengelig på våre nettsider. Spill disse mini-spill helt gratis online skremmende og konfrontere ondskapen som lurer i mørket. Vær modig og ikke vær redd, kan du overvinne alle disse skapninger av natten!

Forbered deg på å være redd for sannheten med horror spill, monstrene er på frifot og ser uskyldige ofre som deg til å skremme eller verre. Kanskje du bare vil ha litt moro på din bekostning å gi deg en god skremme, men noen er skremmende skapninger og har en tørst etter blod kan gjøre dem aggressive.

Den eneste tilflukt du finner er et hjemsøkt hus som du skulle ønske du ville aldri komme, spøkelser lurking inne og blir sint når en respektløs mann avbrøt sin evige hvile.

I tillegg alle våre uflaks de døde vil stige fra sine graver for å prøve å spise hjernen vår, må du velge et våpen og kjempe dem traff hodet med hva vi finner. Selv om ikke skremme deg hvis du er ute kanskje du kan hjelpe Mario å redde sopp mørkets rike, er spøkelser gjort med ham og mangler prinsessen. Mario står overfor en usikker onde som dette ikke ut til å fungere den onde Bowser. Gjør deg klar for spillet mer overnaturlig platformer du aldri har spilt dette tegnet.


Kommentarer Games