The Hunger Games

The Hunger Games spill


Hunger Games 2: sminke
Hunger Games 2: sminke
Hunger Games Mockingjay
Hunger Games Mockingjay


andre The Hunger Games spillMinecraft Kogama
100%
Terraria
Terraria
Minecraft Hunger Games
100%
Unity 3D
Minecraft Gmod
Minecraft Gmod
NEW
Fortnite online
Pusler i hagen
Pusler i hagen
Skape camping
Skape camping
Skyting Games
Skyting Games
Geometry Games
Geometry Games
Game of Thrones
Game of Thrones
Unity 3D
Thrones of Game Arcade
Thrones of Game Arcade
Unity 3D
Game of Thrones online
Game of Thrones online


Andre gratis spillThe Sims 4: Jigsaw
90%
The Sims DJ
The Sims DJ

The Hunger Games spill

The Hunger Games spill

The Hunger Games, The Hunger Games i sin opprinnelige tittel, er en vellykket trilogi av romaner skrevet av Suzanne Collins. Det vil kjenne virkeligheten av det som en gang var kjent som USA og har nå blitt redusert til tolv distrikter i det som nå er kjent som Panem. Denne nasjonen levd et stort opprør i distriktene forsøkte å avslutte tyranni Capitol, hvor bor den øvre klassen av samfunnet, og det kom ut som den store taperen 13. distriktet ble ødelagt. Å huske de falne av dette opprøret siden Hunger Games holdes å aldri glemme at distriktene er i hendene på Capitol.

The Hunger Games er en sadist program der kampen for å overleve tv tjuefire gutter, en gutt og en jente fra hvert distrikt, kjent som skatter. De vil konkurrere i arenaen av hvor kun en vinner vil bli tilgitt liv, å få innvilget et liv i komfort siden.

Historien dreier seg om Katniss Everdeen en jente på seksten District 12 er presset til frivillig tilbudt som en hyllest til hans lillesøster bli valgt. Hans partner distriktet vil Peeta Mellark, bakerens sønn, som alltid var hemmelig forelsket i Katniss. På sin reise til Hunger Games er de forberedt av en tidligere vinner av Hunger Games i ditt distrikt. Både gjøre publikum tror de er i kjærlighet og forelske kjærlighetshistorie til publikum, får de to forlate banen blir de to vinnerne av de sytti fjerde Hunger Games. Dette vil være en utfordring til Capitol som ønsker å kvitte seg med dem som de kan betraktes som et eksempel av de revolusjonære som folk som hånte Capitol. All denne tomten vil bli løst i løpet av de neste to leveranser du ikke kan gå glipp av hvis du er fremdeles av de få som ikke har sett.

I denne seksjonen finner du i Hunger Games, som vil måtte kjempe motstandere for å være den siste til å være i live og bli vinneren av spillene. Få raske armer og være smidig i skjul er viktige kvaliteter for å komme seg ut i live fra sanden. Du kan ha det gøy mens du ser faller overleve alle dine fiender. Du kan ikke gå glipp av disse utrolige spill som etterligner TV-programmet fra denne vellykkede rekke romaner ble brakt til den store skjermen. Glade Hunger Games og at lykken er alltid på din side!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games