Toki

Toki spill
andre Toki spillLykkelig høne
Lykkelig høne
Toki
Toki


Andre gratis spillDen store mahjong
100%
Lazy Town
75%
Lazy Town
Unity 3D
Flight Simulator
Flight Simulator
Naruto vs Ruffy
Naruto vs Ruffy

Toki spill

Toki spill

Den Toki kategori opprinnelig opprettet for hjemmet til en av de mest kjente klassiske spillene som ble opprettet for fritids maskiner. En av de store klassiske plattform spill / arcade er hovedrollen denne jeg ape kalt Toki, som oppnådde stor berømmelse takket være hans karisma. Toki historie teller som en ond trollmann og ape gjør ham fange hans kjæreste Miho, som ønsker å komme seg gjennom hans eventyr. Som en viktig funksjon i denne ape har sin egen evne til å spytte ild fra hans munn, noe som vil bidra til å kvitte seg med fiender på sin vei, en bane som vil ta deg til sin elskede på sist.

Slik var suksessen til dette spillet som de begynte å bli mer vanlige hjem videospill konsoller som NES eller Sega Mega Drive, også de tok spillet versjon for disse plattformene. Hvis du ikke vet dette spillet, men du er lidenskapelig om retro spill, må du komme å prøve hele spillet på PC-en fra vår nettside. Toki bidrar til å gjenvinne sin menneskelige utseende og sparer hans jente.

I dette rommet, har vi igjen et gap for et annet spill, nyere enn har oppnådd stor berømmelse og er Toki Tori. Et spill også plattform / kontakten med videospillenes verden eventyr puslespill der du må hjelpe disse kyllinger for å redde verden. I hvert nivå må du hente egg for å redde dem ved hjelp av elementer som du har til disposisjon. Du kan også kjenne verden av Toki Tori på vår nettside med noen flash-spill som minner om den opprinnelige.
Prøv å søke andre spillKommentarer Games