Toy Story

Toy Story spill
andre Toy Story spill

Andre gratis spill
Toy Story spill

Toy Story spill

En av de store Disney historien er at av Toy Story har allerede tre filmene i serien, og har allerede annonsert en fjerde utgaven til å bli utgitt i 2018. Historien starter på rommet til en gutt som heter Andy, som liker alt barn har en stor samling av leker. Det han ikke vet er at deres leker kommer til liv når han ikke og gjennomføre flere raid når ingen ser dem. Andy har en stor kjærlighet for alle sine leker, men blant alle hennes favoritt er Woody cowboy. Alt forandrer seg når Andy bursdag ga ham en ny super fasjonable leketøy, astronaut Buzz Lightyear. Woody ville true hans trone favoritt og bli erstattet av astronaut slik at han vil prøve å kvitte seg med den nye leieren. Buzz Lightyear mener fortsatt det er en reell plass og ukjent agent som er noe mer enn en enkel leketøy. Begge vil være involvert i et stort eventyr når tapt i byen og må ta en tur hjem for å gå tilbake til sin eier Andy.

Slik var suksessen til denne filmen noen år etter Toy Story 2 er opprettet, hvor et nytt eventyr truer Andys leker som en gal ønsker å kjøpe Woody funnet brukket arm på grunn av en liten ulykke. Woody blir kidnappet oppdager at det var en veldig populær karakter fra en gammel barneserien. Du vil møte nye venner som også ville være i den serien, men ikke alle er gode og finne en ny rival. Hans venner Andys leker foreta eventyret av Woody rednings du vil ende opp med å bli en suksess.

Eventyrene til disse lekene er slutt her og år senere bli utgitt Toy Story 3. Andy er nesten en mann og snart vil begynne universitetet. Hovedpersonene er nødt til å begynne å anta at eieren har vokst opp og bekymre deg for hvordan deres fremtid. Igjen en helt ny tomt er ennå ikke kommet, og ta våre elskede tegn på en ny reise for å gå tilbake til Andy.

Med en slik suksess er det normalt å ha skapt en rekke spill som har disse lekene som hovedpersonene. Slik at du ikke går glipp av noe av det vi allerede har, og hva som skal komme, har vi laget denne delen for non stopp for å nyte Woody, Buzz og de andre leker av Andy. Woody blir nødt til å administrere i redningen av hans venner, for å utføre romferder med Buzz Lightyear, komplett gåter og puslespill Toy Story filmene, finne forskjeller i sine mest representative bilder og mye mer. Ikke gå glipp av videreføring av filmene laget spill!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games