transformers

Transformers spill


Transformator 3
Transformator 3
Transformers 4
Transformers 4
Lag Transformers
50%
Lag Transformers
Kjole transformatorer
100%
Lego Transformers
Lego Transformers
Styrken i Autobot
Styrken i Autobot
Transformers Wanted
Transformers Wanted


andre Transformers spillGI Joe
GI Joe


Andre gratis spillSubway Surfers
89%
Subway Surfers
Boble subway surfers
75%
Boble subway surfers
4th July Hidden Numbers
4th July Hidden Numbers
Frisør subway surfers
100%
Frisør subway surfers
Marvel: Avengers
Marvel: Avengers

Transformers spill

Transformers spill

Transformers er en fremmed rase av roboter kommer fra en annen planet kalt Cybertron, som ble ødelagt en gang av borgerkrig. De overlevende fra dette løpet kom til jorden som en planet er veldig lik din, men transformatorene er delt inn i to fraksjoner, Autobots og Decepticons.

Autobots vet hvor dyrebart livet er, og prøve å beskytte den, mens den Decepticon bare tenke på makt og eliminere alle de som motarbeider sine mål. Det er grunnen til konflikten mellom disse to fraksjonene fortsatt veldig mye i live, som Decepticon ønsker å eliminere alle mennesker og dyr på jorden for å tappe din energi skape sin hjemplanet igjen.

Heldigvis for mennesker Autobots kjempe for å forsvare menneskeheten. De forkledd som vanlige biler og strøm blandes blant mennesker for å beskytte dem uten å vite det, siden bare noen få vet om dens eksistens, og sliter med dem for å spare oss alle. Dens prosesseringskapasitet er det som vil gi navn til serien, dermed er tittelen Transformers.

Her kan du bo opplevelser av disse tegnene med endeløse spill som har som hovedpersonene. Robots in Disguise Transformers, Transformers Prime, etc .: basert på serien i alle dens aspekter spill. Slåss med Transformers og har overvunnet sine onde fiender kan dermed redde menneskeheten fra denne faren. Du kan farge tegnene for å bringe dem flere farger du liker og få en ny luft. Du kan også kaste deg inn i en lab og begynne å lage dine egne transformatorer med å gjennomføre nye opplevelser og bidra i kampen mot fienden klanen.

Det er mange aktiviteter som vil være i stand til å utføre med hovedpersonene i Transformers. Hvis dette er en av dine favorittserier og nyte hver av sine kapitler du ikke kan gå glipp av denne delen har vi opprettet for deg. Begynn å spille minispillene som er tilgjengelig, og du vil få tid til å spille den siste utviklingen som kommer ut og ta med så raskt som mulig. Hva en morsom starter med å håndtere disse robotene!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games