Donald Trump

Donald Trump spill
andre Donald Trump spill

Andre gratis spill
Donald Trump spill

Donald Trump spill

Donald Trump er en berømt amerikansk forretningsmann som har gjort enda mer populær etter at hopp til politikk med sitt kandidatur for det republikanske partiet. Det har vært den mest kontroversielle kandidaten i det amerikanske valget og til slutt har gitt ham seieren. Donald Trump har blitt valgt til president i USA, og vil tiltre i januar 2017 blir det førtifemte (45th) president i dette landet. Hans politiske striden om ulovlig innvandring, som ønsker å bygge en mur langs grensen til Mexico har vært en av de mest kritiserte politikk over hele verden.

Før det ble Donald Trump kjent for sin store formue han hadde tjent gjennom eiendomsmeglerbransjen, bli en all TV kjendis. Blant høydepunktene er forretningshotellkjeder, TV-vert med en virkelighet som heter The Apprendice, der en rekke deltakere med en pengepremie spille og dirigere et av de selskapene Tycoon Trump. Videre har det vært i mange år flertallet partner av de største skjønnhetskonkurranse verdensomspennende Miss Universe. Denne organisasjonen var også ansvarlig for å velge de vakreste jentene i USA i Miss USA og Miss Teen USA.

Hans store spranget inn i politikken, og ble den valgt til president i USA har tjent ham å være hovedpersonen i mange spill og minispill. Det er derfor vi har opprettet en kategori for å omfatte alle spill som har som hovedperson. Alt starter fra presidentkampanjen hvor hans uenighet med opposisjonen kandidat, Hillary Clinton, har vært diskutert. Spill med Donald Trump for å få formannskapet, kan du også gre håret som kommen eller utføre militære kamper med denne presidenten. Alt dette og mye mer kan du finne i denne delen, som vil bli oppdatert med den nyeste gradvis Donald Trump. Ikke gå glipp av!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games