øyer

øyer spill
andre øyer spillUnity 3D
Minecraft free
41%
Unity 3D
PUBG
Unity 3D
Garry's Mod free
40%
Unity 3D
Pop Livet
50%øyer spill

øyer spill

Det finnes et uendelig antall øyer i et hav av planeten vår, i disse fantastiske ting som uvurderlige skatter er skjult. Disse skattene ble skjult for å ikke bli oppdaget og bare de med kartet kan finne dem, hvis de er i stand til å overvinne alle fellene og løse gåter.

Få en ekte skattekart og ta fatt på søket, for å gjøre det bør få en båt og mannskap for å nå området legit peker på kartet. Hvis du får til der du vil finne skatten må du løse oppgaver som setter for å beskytte tilgang til skatten, hvis du løse dem henvise deg til nye områder som tar deg rett til premien.

Men alt er ikke så enkelt fordi en feilsteg kan utløse en dødelig felle, vil du finne massevis av grillspyd fylt groper, knusing steiner, forgiftet dart og alle slags geniale feller. Hvis du kan unngå alt dette, er du den virkelige skatten verdig og nå tilhører deg, du må bare gå hjem for å tilbringe det hele tatt.

Men det er ikke den eneste eventyr som kan gis på en øy. Vi kjenner alle historien om Robinson Crusoe etter et forlis som endte i en tilsynelatende øde øy, så oppdaget eksistensen av uvennlige indianerstammer. Her må du også overleve et forlis på en øy og komme unna. Noen av dem som er tapt er kjendiser som rampete Bart Simpson ikke sitte stille ender opp forlatt på en øde øy du må prøve ut. Et annet alternativ for å spille et spill øya vil leve et eventyr med figurene fra den animerte serien Drama Island, også delta på festen på våre nettsider. Velg eventyr som passer din smak og begynner å leve det i første person!


Kommentarer Games