The Legend of Zelda

The Legend of Zelda spill


Zelda eventyr
Zelda eventyr
Zelda Seeds of Darkness
Zelda Seeds of Darkness
Legenden om Zelda RPG
Legenden om Zelda RPG
Zelda rømmer fra fengsel
Zelda rømmer fra fengsel
Zelda kjole
100%
Zelda kjole
Link i fangehullet
Link i fangehullet
Zelda
Zelda
Mario vs Zelda: motorsykler
Mario vs Zelda: motorsykler


andre The Legend of Zelda spillAnime Battle 1.9
Anime Battle 1.9

The Legend of Zelda spill

The Legend of Zelda spill

The Legend of Zelda er en av de mest representative sagaene av Nintendo som har samlet millioner av fans verden rundt Zelda. Den første Zelda spillet lansert til Nintendo NES, en av de første konsollene i historien. Hans suksess var svært merkbar, og det fortsatte i realiteten kommer til Super Nintendo, Game Boy Color, Game Boy Advance, GameCube, Nintendo 64, og den nyeste Nintendo DS, 3DS, Wii og Wii U. For sistnevnte forlot levering senest i 2016 under tittelen The Legend of Zelda: Twilight Princess. Men det vil ikke bli den siste fordi den kjører utgivelsen av The Legend of Zelda: Breath of wild for Wii U i 2017.

En av de mest elskede spillene i serien er The Legend of Zelda: Ocarina of Time til Nintendo 64 kom ut, men deretter har blitt remastret for mange andre plattformer som PC, Wii eller Nintendo 3DS. Men det var ikke den eneste tittelen som skal relanseres for nyere konsollene er også: Zelda Majora Mask, Zelda Wind Waker eller Skyward Sword som er en av de mest solgte spillene i serien.

Totalt sett spillene fortelle historien om Zelda Link, en heroisk gutt som er skjebnebestemt til å ende det onde som hersker i Hyrule. Hovedfiende Lynk og prinsesse Zelda, som prøver å hjelpe hovedpersonen, er en ond Ganondorf med magiske krefter som har til formål å dominere Hyrule og Triforce gjøres for å oppnå størst effekt. Generelt eventyrene til The Legend of Zelda dreie rundt tre hovedpersonene: Prinsesse Zelda, Link og Ganondorf.

På våre nettsider kan du finne mange flash spill The Legend of Zelda med Link som en protagonist. Spill med historie og mange andre versjoner som har hovedpersonene i denne sagaen som header. Gled deg over nye Zelda-spill på PC-en helt gratis og uten å laste ned. Gjennomfører et kappløp mot Mario Bros, rømmer fra fengsel og mange andre opplevelser som å tilbringe lange timer med underholdning.
Prøv å søke andre spillKommentarer Games