zootopia

Zootopia spill


Bade Nick Zootopia
100%
Zootopia Dash
100%
Zootopia Dash
Dressing Zootopia
100%
Zootopia: Maleri
50%


andre Zootopia spill

Andre gratis spillZoo Tycoon
Zoo Tycoon

Zootopia spill

Zootopia spill

Den nye Walt Disney Pictures suksess som feier alle teatrene i verden er Zootopia, også kalt Zootrópolis for britisk og spansk versjon. Disney produsenter har kommet tilbake for å gi liv til dyrene i denne filmen tar klær og menneskelige skikker. Med denne filmen produsenten har skapt sin film nummer femtifem av deres klassiske Disney.

I denne byen vil vi finne de mest fargerike dyr som lever sammen i fred uansett hva det er heller. Den er delt inn i bydeler Tundratown forskjellige habitater der isbjørn og elg lever; Sahara Square hvor vi finner ørkenen dyr; Lite Rodentia, for dyr tinier; eller, Bunnyburrow hvor kaniner og sted der hovedpersonen i filmen liv er.

Sa hovedpersonen er en liten kanin, Judy Hopps, som drømmer om å være en politimann, og selv om hans foreldre ønsker å ombestemme seg, er overbevist om at dens fremtid ligger innenfor politistasjonen. Judy får passere testene og bli den første offisielle coneja Zootopia byen. Sjefen din vil ikke ta det på alvor fordi det er mindre i størrelse og styrke enn andre kommando offiserer og offiser til å fungere som parkometre, som ikke vil like noe til vår protagonist. I en av sine arbeidsdager for å møte en annen stor hovedpersonen i historien, Nick Wilde livet en rev gjøre små gevinster svindel. Sammen vil de være involvert i en sak med et stort mysterium å løse.

For de som allerede har hatt filmen, og for de som ikke bringe denne nye delen der de vil samle alle spill som tema er knyttet til Zootopia. I dem, vil du fortsatt nyte de morsomste karakterene i filmen som Judy, Nick og hele befolkningen i denne byen. Du kan se spillerne, hjelpe dem i oppdrag kan du nyte bilder fra filmen som du finne skjulte objekter, etc. Hvis du ønsker å begynne å nyte spillene vi har tilgjengelig er det bare å få tilgang til denne kategorien, og være svært forsiktig med å se at vi skal bringe nye produkter i de kommende dagene. Zootopia har nådd Fandejuegos og ikke gå glipp av!
Prøv å søke andre spillKommentarer Games